סופלה שוקולד חם
סופלה שוקולד חם צילום: iStock

מרכיבים ל8 מנות:

  • 8 ביצים שלמות
  • 2 כוסות סוכר
  • 200 גרם מרגרינה
  • 300 גרם שוקולד מריר איכותי
  • כוס קמח תופח
  • 8 תבניות סופלה חסינות חום (אפשרי ח"פ)

אופן ההכנה:

מקציפים ביצים עם סוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.

בסיר על אש קטנה מאד, ממסים שוקולד ומרגרינה.

מקפילים את השוקולד המומס לקצף הביצים

מוסיפים את הקמח.

יוצקים לתבניות סופלה.

אופים על 190 מעלות 10 דקות (ולא יותר)

מכינים רוטב שוקולד חם:

ממיסים 150 גרם שוקולד מריר עם 125 מ"ל ריץ'

מגישים את הסופלה מייד כשיוצא מהתנור לצד גלידה וניל ויוצקים רוטב שוקולד חם.

חימום בשבת: מחממים את הסופלה על הפלטה כ10 דקות רבע שעה לפני ההגשה.

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו