
רם בן ברק מאמין לעוזרת שלו. התחושה היא שרבים בעם לא מאמינים לה. אני בוודאי לא מאמין. הן נכלוליות. בן ברק טען שהיא היתה ממודרת מכל חומר מסווג, ולא היתה לה גישה אליו, ורגב מוכנה להציג צילום בו העוזרת שלו נמצאת בישיבה של ועדת החוץ והביטחון. רם בן ברק משקר.
ומה העוזרת שלו למדה בקורס המודרך באל אקצא? שליהודים אין שום זיקה להר הבית. שהיהודים הם כובשים אכזריים שרוצים כל יום להשתלט על אל אקצא. שבקוראן כתוב שהיהודים הם חזירים. זה בוודאי מה שהיא למדה. ואת תומכת הטרור הזו, המוסלמית הדתיה, מחזיק מי שהיה משנה לראש המוסד.
זו בושה. זה יותר גרוע מבושה. זה סוג של בגידה. איך אדם כזה מגיע להיות משנה לראש המוסד. זה מעלה שאלות חמורות על שיקול דעתו במבצעים שונים. כי אפילו שכל ישר אין לבן ברק. אם היה לו שכל ישר, הוא היה מפטר את העוזרת, ומשתיק קצת את הפרשה החמורה.
הוא יודע שהיא מרמה אותו. אבל הוא מדי נאור. והנאורים הם לטובת הערבים ונגד היהודים. כי היהודים הם כובשים. הם מבצעים אפרטהייד. והעוזרת שלו היא קורבן מוסלמי של יהודים. מן עקידת ישמעאל. אולי הוא אפילו מפחד מהחמולה שלה. הרי היא מוסלמייה דתית, ובוודאי עומדת מאחוריה חמולה שלמה.
בן ברק מתגלה כאדם מנוכר לישראליות וליהדות. אף פעם לא שמעתי ממנו משהו שנובע ממנו אהבת ישראל. אבל הוא שופע אהבת ערבים. לא רק שהוא לא סילק את העוזרת תומכת הטרור שלו, אלא מתגאה בכך שמחצית הצוות שלו הם ערבים. הוא מטיף לכל חברי הכנסת להעסיק ערבים. אם נקשיב לבן ברק, מחצית מעוזרי הכנסת יהיו ערבים, רובם תומכי טרור. זו משנתו של מי שהיה המשנה לראש המוסד.
מעניין מה אמרה העוזרת שלו כשהיו הפרעות של ערביי ארץ ישראל? וכיצד הגיב בן ברק על הפרעות? מישהו שמע ממנו? אבל אנחנו כבר יודעים ממי בן ברק באמת מושפע. משני עוזרים ערבים שלו. אולי היא שיתפה אותו במה שהיא שמעה בקורס על אל אקצא, וגם הוא, כמוה, הבין שהיהודים אשמים בפרעות.
אם היא לא ידעה עם מי היא מצטלמת, על זה בלבד צריך לפטר אותה. יש לה גם אחריות גדולה לברר לפני אירוע כזה, ופירסום פוסט מתרברב בעניין. היא חשבה שרק המוסלמים יראו את הפוסט, ויבינו שיש להם מרגלת בוועדת החוץ והבטחון, והאומה הערבית תריע לה, ולרוע מזלה זה נחשף. מסכן בן ברק. הוא כל כך אוהב אותה.
בן ברק צריך להתפטר כי הוא מאמין לתומכת טרור וממשיך להעסיק אותה. בן ברק צריך להתפטר כי הוא שיקר, ומשנה לראש מוסד צריך להבין את המשמעות של שקר כזה. הוא צריך להתפטר כי אין לו שכל ישר להבין, שלו רק בגלל הנראות הציבורית צריך לפטר אותה, ולו רק כי יותר ממחצית העם לא מאמינים לה ולא מאמינים לו.
זו בושה שבן ברק, אוהב ערבים כזה, גם תומכי טרור, היה משנה לראש המוסד. זו בושה שבן ברק ממשיך להלך כפולטיקאי בבית המחוקקים הישראלי, האיש הזה המנוכר לעם ישראל ולאומה היהודית.