שאבעס פיש
שאבעס פיש צילום: iStock

מרכיבים:

  • 8 פרוסות סלמון טרי עם עור
  • בצל גדול חתוך גס
  • 4 מקלות סלרי חתוכים גס
  • 2 גזרים קלופים וחתוכים לפרוסות
  • כף פלפל אנגלי שלם
  • חופן עלי דפנה
  • כוס ו3/4 סוכר
  • 2 כפות מלח
  • פלפל לבן לפי ה טעם

אופן ההכנה:

בסיר רחב ועמוק מסדרים את הירקות.

מוסיפים מים עד כדי כיסוי הירקות וקצת יותר.

מוסיפים את התבלינים ומביאים לרתיחה.

מוסיפים את הדגים, מנמיכים את האש ללהבה הכי נמוכה ומבשלים שעתיים בסיר מכוסה על אש נמוכה מאד.

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו