פסטה בואסיטה ברוטב בולונז
פסטה בואסיטה ברוטב בולונז צילום: אסף אמברם

י

זמצרכים (לכ-4-5 מנות):

  • 1 חבילת פסטה טרייה מסוג בוסיאטה קלאסית
  • 500 גרם בשר בקר טחון/תחליף טחון טבעוני
  • 1 בקבוק רוטב עגבניות לבולונז
  • 2 עלי דפנה
  • 4-5 עלי טימין
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית מלח ופלפל שחור
  • 1/2 כפית צ'ילי גרוס (אופציונלי)

אופן ההכנה:

במחבת גדולה דיה מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבשר הטחון עד להשחמה, תוך ערבוב בכף עץ.

מוסיפים את בקבוק רוטב העגבניות ואת יתר המרכיבים לסיר ומערבבים היטב.

מורידים את האש ללהבה נמוכה עד שמתקבלת רתיחה עדינה מאוד.

מבשלים עד שהרוטב מסמיך למשך כחצי שעה עד 40 דקות.

מכינים את הפסטה על פי הוראות ההכנה (מי בישול רותחים עם מלח).

יוצקים את הפסטה המבושלת לסיר הבולונז, מערבבים היטב ומגישים חם.

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו