יצחק וסרלאוף ותומכי המפלגה הדרוזים
יצחק וסרלאוף ותומכי המפלגה הדרוזיםצילום: פייסבוק יצחק וסרלאוף

מנכ"ל מפלגת עוצמה יהודית, יצחק וסרלאוף, מינה בסוף השבוע (חמישי) רכזי שטח חדשים למפלגה, כשבין השאר מונו גם רכזים דרוזים.

במהלך מסעו של מנכ"ל המפלגה לצפוןף הוא פגש תומכי מפלגה בדואים. לדברי וסרלאוף, לתומכי המפלגה הבדואים חשוב שמדינת ישראל תשאר מדינה יהודית ושתקיים מאבק נחוש בכל מי שמנסה להחריב את מדינת ישראל.

"אמש, יצאתי לסבב מינוי רכזים ומפגשי פעילים בצפון הארץ", כתב וסרלאוף בחשבון הפייסבוק שלו. "בין היתר נפגשתי עם קבוצה של בדואים תומכי עוצמה יהודית".

לדבריו, "רובם קצינים ונגדים בצה"ל. חשוב להם שמדינת ישראל תישאר יהודית וחשוב להם שיהיה מאבק נחוש באויב ובכל מי שרוצה לחרב לנו את המדינה מבפנים ומבחוץ".

"היה לי העונג לבקר גם בביתו של פעילנו הוותיק סא"ל ד"ר משהור ספהא ראש מטה הדרוזים בעוצמה יהודית", כך יצחק וסרלאוף.