מרכיבים:
- 5 כרעי עוף
- מלח, פלפל שחור גרוס
- כוס קורנפלור לציפוי
- שמן זית לטיגון
- בצל לבן גדול קצוץ
- חופן גבעולי פטרוזיליה קצוצים
- כף סילאן
- כף סוכר
- כף שטוחה כורכום
- מיץ מ2 לימונים
- כחצי חבילת פסטה שאהבים
- להגשה: פרוסות לימון צלויות בתנור עם מעט שמן זית.
אופן ההכנה:
מתבלים את נתחי העוף במלח ופלפל.
מצפים את נתחי העוף בקורנפלור.
בסיר רחב מטגנים את נתחי העוף מ2 צדדים עד להזהבה.
מוציאים את נתחי העוף ומניחים בצד.
מסיר של העוף מטגנים בצל קצוץ ונזהרים שלא ישרף.
מוסיפים את הפטרוזיליה ומעט מלח.
מוסיפים סילאן, סוכר, כורכום ומיץ לימון.
על להבה גבוהה מבשלים שלוש דקות לצמצום הנוזלים.
מוסיפים את הפסטה ומים עד כדי כיסוי כל העוף
טועמים ומתקנים תיבול (ניתן להוסיף מעט אבקת מרק.
מניחים פרוסות לימון צלויות.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 40 דקות.
לפני ההגשה מפזרים מעט פטרוזיליה.
למתכונים נוספים של אמיחי: