פסטה תירס מוקרמת
פסטה תירס מוקרמת צילום: שיר אשכנזי

מרכיבים:

  • 340 גרם שימורי תירס לפני סינון
  • 400 גרם פסטה
  • 1 כוס מים
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום
  • 10 גרם חמאה
  • 0.5(חצי) כפית צ'ילי חריף
  • מלח
  • פרמז'ן
  • 2 כפות שמנת מתוקה

לקישוט:

צ'ילי חריף ופרמז'ן

אופן ההכנה:

מסננים את קופסת התירס, מעבירים לבלנדר ומוסיפים כוס מים וטוחנים למחית חלקה.

במחבת טפלון כבדה מטגנים שום כתוש עם חמאה ושמן זית.

כשהשום נצרב קלות, מוסיפים את רוטב התירס.

מנמיכים את האש ומוסיפים צ'ילי, גבינת פרמז'ן ושמנת מתוקה.

מוסיפים את הפסטה המבושלת ובוחשים הייטב עד שהרוטב מתאחד עם הפסטה.

למתכונים נוספים של שיר:

https://shirsfood.co.il/

https://www.instagram.com/shir.ashkenazi/

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו