שניצל תירס של בית
שניצל תירס של בית צילום: שי אפגין

מרכיבים:

  • 500 גר עוף טחון
  • 2 כוסות תירס משימורים
  • 2 כפות שמן
  • מלח
  • פלפל
  • ביצה
  • 1 שן שום כתוש
  • 2- 3 כפות פירורי לחם לבלילה
  • ועוד 1 כוס פירורי זהובים לציפוי

אופן ההכנה:
בקערה מערבבים את כל המרכיבים יחד חוץ מהפירורים לציפוי.

בידיים רטובות יוצרים אצבעות עוף.

שמים בצלחת שטוחה את הפירורים הזהובים ומגלגלים כל אחד בהם לציפוי מלא.

מחממים מחבת עם שמן חצי עמוק ומטגנים משני הצדדים.

ניתן לרסס ספריי שמן מעל ולאפות בחום של180 מעלות עד להזהבה יפה.

סטיילינג מתכון: נעה קרניק

הפקה:עיתון בקהילה

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו