כנאפה בשר
כנאפה בשר צילום: שיר אשכנזי צ'יפ

מרכיבים:

  • 400 גרם שיערות כנאפה (קדאיף)
  • 1/2 קילו בשר טחון
  • 1 בצל גדול
  • חופן צנוברים
  • חופן שקדים
  • חופן שקדים מולבנים
  • חופן פיסטוקים
  • שמן זית

אופן ההכנה:

משמנים מחבת בכמות נדיבה של שמן זית.

מסדרים במחבת חצי מכמות שיערות הקדאיף.

בסיר נפרד מחממים שמן זית ומוסיפים בצל פרוס.

מוסיפים את הבשר ומטגנים כמה דקות עד שהבשר נצרב קלות ומוכן לחלוטין.

מוסיפים את השקדים, צנוברים, פסטוקים וקצת מלח.

מעבירים את תערובת הבשר על שיערות הקאפה שבמחבת.

מכסים בשכבה נוספת של שיערות קדאיף.

מזלפים מעל שמן זית בנדיבות.

הופכים ומטגנים עוד כמה דקות להזהבה יפה.

 

למתכונים נוספים של שיר: https://shirsfood.co.il/

 

 

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו