ניר חפץ
ניר חפץצילום: שלו שלום/TPS

בבית המשפט המחוזי בירושלים נמשכת היום (רביעי) החקירה הנגדית של עד המדינה ניר חפץ במסגרת משפט ראש הממשלה לשעבר בנימין נתניהו.

על דוכן העדים אמר חפץ כי שרה נתניהו "היא אישה חכמה ששולטת ברזי הפוליטיקה". לדבריו, "יש לה הרבה תכונות יפות שלא באות לידי ביטוי בתקשורת. היא התייחסה אליי כנסיך".

"גם כשפעלתי לאזן את התמונה עשיתי זאת באמונה שלמה", הוסיף. "אני לא אומר שהביקורת עליה לא יכולה להיות. כדובר פעלתי להבליט את הפן החיובי. הקושי הרגשי שלי לחתום על הסכם עד המדינה, חוץ מהמשפחה שלי, היה שרה נתניהו".

חפץ התייחס לתפקיד שהיה לו מול התקשורת במסגרת הפעולות ליצירת תדמית חיובית על שרה נתניהו. "הפעילות העצמאית שלה היא עבודה עם גופים וולנטרים; ניצולי שואה, ילדים חולי סרטן, ויש לה כמובן את העבודה שלה. פעלתי להפיץ את זה בתקשורת", ציין. "אחרי הבחירות והקמת הממשלה בשנת 2015, זה היה העיסוק המרכזי שלי בפעילות התקשורתית. לנתניהו אכפת באופן אמיתי לתקן את הדמוניזציה שלה. כבעלה הוא מרגיש אשם בזה"