
מחיר ההדחה. קצת יותר משנתיים עברו מאז מונה ניר קלינגר למאמן הפועל ת"א והיום (ראשון) אחרי ההדחה המפתיעה מגביע המדינה בכדורגל עם משחק שביעי ברציפות בכל המסגרות ללא ניצחון, הודיעה הפועל על פיטוריו.
קשה להצביע במדוייק על הסיבה לפיטוריו של קלינגר שהביא אשתקד את האדומים מת"א עד לגמר הגביע שם הפסיד ליריבה העירונית מכבי בתום דרמה גדולה ועם סערה גדולה שהביאה להרחקתו מפתיחת העונה הנוכחית.
ובכל זאת, נדמה כי ההפסד אמש לבני יהודה מהליגה השניה היא זו שהייתה הקש ששבר את גב הגמל כאשר בתקופה האחרונה האוהדים דרשו את פיטוריו של קלינגר שוב ושוב.
תחת אימונו השיגה הפועל תל אביב 3 נקודות בלבד מ-18 האחרונות בליגת העל ולא הצליחה לנצח בליגת העל מאז ה-23 באוקטובר. כבר בעונה שעברה על אף ההעפלה לגמר הגביע, לא הצליחה הפועל להצדיק את הציפיות ממנה כשסיימה בפלייאוף התחתון וגם זאת בתום דרמה גדולה רק לאחר חיזוק מאסיבי שנעשה בינואר.
העונה, למרות מסע רכש מרשים ומבטיח, קלינגר לא הצליח להוביל את הפועל ת"א כפי שצופה ממנו, כאשר פרידה ממנו הייתה רק עניין של זמן.
בהודעת המועדון האדום נכתב: "אנו מודים לניר על תקופתו במועדון, מעריכים את התרומה הגדולה שלו בשנים האחרונות ומאחלים לו הצלחה בהמשך הדרך".
מי שצפוי להחליף את קלינגר בתפקיד המאמן הוא קובי רפואה שישוב לקדנציה שלישית כמאמן הפועל ת"א וזוכה לתמיכה רחבה מאוהדי הקבוצה האדומה.