עוגת גבינה פירורים אפויה
עוגת גבינה פירורים אפויה צילום: iStock

מרכיבים:

לבצק:

  • כוס וחצי קמח תופח
  • 2 חלמונים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 100 חמאה

למילוי:

  • 3 גביעי גבינה לבנה 5%
  • 3/4 סוכר
  • 2 ביצים שלמות + 2 חלבונים
  • 2 סוכר וניל
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 2 כפות קמח

אופן ההכנה:

לערבב את מרכיבי הבצק עד שמתאחד.

מחלקים את הבצק ל2

מחממים תנור ל180 מעלות

מרפדים תבנית קוטר 24 בשכבה דקה של בצק ואופים 10 דק עד שמזהיב מעט.

מנמיכים את טמפרטורת התנור ל160 מעלות.

מערבבים את כל מרכיבי המילוי ושופכים על הבצק האפוי.

מפוררים מעל את שארית הבצק

אופים שעתיים על 160 מעלות.

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו