קרפצ'יו חציל וסי בס
קרפצ'יו חציל וסי בס צילום: מיכל אשר


מרכיבים:

  • חציל
  • עגבניות שרי חצויות לחצי
  • טחינה גלמית
  • דג סי בס
  • צנוברים
  • בזיליקום
  • כוסברה
  • פלפל חריף
  • שם שום
  • שמן זית

לרוטב פסטו ביתי:

  • צרור בזיליקום
  • צרור כוסברה
  • פלפל חריף אחד
  • חופן צנוברים
  • שן שום
  • 2/3 כוס שמן זית

אופן ההכנה:

מכינים את הרוטב:

מעבדים במעבד מזון את מרכיבי הרוטב עד שמתקבל ממרח פסטו אחיד.

מכינים את החצילים:

שורפים את החצילים על אש גלויה, מוציאים את בשר החציל למסננת לניקוז נוזלים

מכינים את הדג:

חותכים את הדג לריבועים ושמים בתנור עם מלח ופלפל למשך כ15 דקות

טחינה גולמית- מכינים עם מים לימון ומלח.

הרכבת המנה:
משטחים את החציל בצלחת גדולה עם מזלג
מניחים מעל את הריבועי דג
מניחים תלוליות של פסטו וטחינה עם כפית, בתפזורת
מעל מפזרים את העגבניות שרי
ומעל חופן צנוברים

למתכונים נוספים של מיכל: https://www.instagram.com/fashionbymichal/

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו