פאי תותים מושלג
פאי תותים מושלג צילום: וילה גליליי

מצרכים :

  • קופסת תותים טריים
  • בצק פריך (למי שאין כוח להכין-ניתן לקנות בצק קפוא מעדנות )
  • 250 גרם שקדים קלופים
  • 150 גרם חמאה רכה
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • כף תמצית וניל
  • 1 ביצה
  • 2/3 כוס שמנת לבישול
  • ריבת תותים איכותית
  • תבנית של פאי קוטר 26 ס"מ.

אופן ההכנה:

לשטח את הבצק הפריך שהוא מופשר וקל לעבודה.

במעבד מזון לטחון את השקדים עם חמאה, ביצה, אבקת סוכר, תמצית וניל ושמנת לתערובת אחידה.

לשטח את התערובת על הבצק הפריך ולאפות 20 דק על 180 עד שהבצק מוכן והמילוי זהוב.

לתת לפאי לנוח חצי שעה.

למרוח את הריבה של התותים ולסדר מעל את התותים שהם שטופים וחצויים ל-2 - מגישים ונהנים

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו