בראוני פינוקים
בראוני פינוקים צילום: iStock

מרכיבים:

  • 200 גרם שוקולד מריר איכותי
  • 120 גרם חמאה
  • כוס וחצי סוכר לבן
  • 3 ביצים גדולות
  • קורט מלח דק
  • חצי כוס קמח
  • חצי כפית אבקת אפיה
  • רבע כוס קקאו איכותי
  • 50 גרם שוקולד צ'יפס מריר
  • 50 גרם שוקולד לבן קצוץ גס
  • חצי כוס אגוזי מלך קצוצים גס
  • חצי כוס סוכריות טופי קראמל קצוצת גס

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל180 מעלות

במיקרו ממיסים שוקולד עם חמאה

מוסיפים את הסוכר וטורפים במטרפה עד שהסוכר נטמע בתערובת

מוסיפים את הביצים וטורפים לעיסה אחידה

מנפים פנימה את הקמח, אבקת אפיה וקקאו

מוסיפים את האגוזים ואת סוכריות הטופי ושוקולד לבן (שומרים קצת סוכריות קראמל לפיזור למעלה)

יוצקים את הבלילה לתבנית בראוני (לעיסה בגובה 3- 4 ס"מ)

מפזרים מעל שוקוצ'יפס מריר וסוכריות קראמל

אופים חצי שעה עד שהתערובת נסדקת מעט ומתייצבת

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו