בורגר טבעוני
בורגר טבעוני צילום: סטודיו TEKA

בורגר טבעוני

רכיבים ל-2 המבורגרים

  • 500 גרם פטריות יער
  • 2 בצלים סגולים
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 200 מ"ל רוטב ברביקיו
  • שמן זית
  • מלח ופלפל
  • 100 גרם כרוב אדום
  • גבינת צ'דר טבעונית (אופציונלי)
  • בייבי תרד
  • לחמניית המבורגר

אופן הכנה

קוצצים דק את הכרוב האדום, שוטפים היטב ומניחים בצד. חותכים את הפטריות לרצועות, ואת הבצלים לטבעות דקות ומטגנים אותם יחד עם הפטריות במחבת עם שמן זית.

מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהמרכיבים מתחילים להשחים. מוסיפים את רוטב הסויה, מתבלים בפלפל ומטגנים תוך ערבוב במשך 10 דקות.

לבסוף מוסיפים את רוטב הברביקיו ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה. טעמו על מנת לראות אם צריך מעט מלח.

מרכיבים את ההמבורגר: תבשיל הפרטיות הטבעוני, לצד כרוב אדום טרי, פרוסת גבינת צ'דר טבעונית ירקות ובייבי תרד.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מכשירי החשמל TEKA

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו