פשטידת תפוחים
פשטידת תפוחים צילום: iStock

מרכיבים:

  • 6 תפוחים מסוג גראנד
  • חצי כס שמן
  • כפית קינמון
  • כוס קמח
  • כפית אבקת אפיה
  • 2 סוכר וניל
  • כוס סוכר
  • 4 ביצים
  • לקישוט: שקדים פרוסים/ אגוזים קצוצים

אופן ההכנה:

קולפים את התפוחים, מנקים את הליבה וחותכים לקוביות קטנות

מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים לעיסה אחידה.

שוטחים בתבנית וזורים מעל שקדים פרוסים

אופים בחום של 170 מעלות 45 דקות עד שהפשטידה מזהיבה