
מרכיבים:
- 100 גרם פסטה
- 1 סיר מים רותחים
- 1 כף מלח
- 1 כף רסק עגבניות איכותי
- פרמזן בנדיבות
- גבינת מוצרלה ( לא חובה )
- זיתי קלמטה
- גבינת פטה
- שמן זית
אופן ההכנה:
מרתיחים את הפסטה בסיר עם מים רותחים וכף מלח.
מסננים את הפסטה ומשפדים את יחידות הפסטה על שיפד.
מורחים על הפסטה רסק עגבניות ומפזרים את הגבינות (פטה, פרמזן ומוצרלה)
מוסיפים מעט זיתים ומזלפים מעט שמן זית.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ואופים 10 דקות.
למתכונים נוספים של שיר: