והשבוע ב"יוצאות לתרבות" 44 - מתארחות בתוכנית:
חיה ברנד - זמרת, מפיקה ומפעילה קולולן, אילנית אנסקי - על ההצגה "2 חברות וסוס אחד", אורלי עבאדי - על הדוקו-ריאליטי "משפחה בהסעה", אביטל קשת - ב"בת קול" על 'יום אשה שמח', נחמה בריסקמן - מביאה קינוח מפתה, ופינת פ. השבוע, קול העם ועוד…
בין לבין, מוזיקת שמחה נשית חדשה ומעולה עם:
מיטב הזמרות - "אם תרצי", חיה ברנד - "ציפור קטנה", "ירד הלילה", יהל כיאט - "זיו", אתי אנקרי - "אורייתא", מירי אור - "Comme les oiseaux" רעות וולדמן - "נראה אור", חיה קוגן – "תודה",
המוצרים:
- עלה בצק פילו
- כוס ורבע סוכר
- כוס ורבע טחינה גולמית
- כוס ורבע קוקוס
ההכנה: לערבב את הסוכר, הטחינה והקוקוס.
להפשיר את הפילו לפי ההוראות, לחתוך אותו לששה ריבועים, להתיז על הריבועים ספריי שמן,
להניח מהתערובת בקצה, לקפל את הקצוות ואז לגלגל, להניח בתבנית עם נייר אפיה, כך שהחיבור מונח מלמטה. להתיז על הסיגרים ספריי שמן, לאפות על 175 מעלות, 20 דקות. לבזוק אח"כ אבקת סוכר.
בתיאבון!!!
רוצה להציע לנו אייטמים לתכנית? בא לך על שיר מסוים? דברי איתנו:
- מייל התוכנית "יוצאות לתרבות": [email protected]
- לינק למשלוח תגובה לוואטסאפ התוכנית
- את הסקר כבר מילאת?