
מרכיבים לבצק:
- חצי קילו קמח
- 180 מ"ל מים קרים
- 100 מ"ל שמן זית
- 100 מ"ל שמן קנולה
- 2 כפות מלח
- 2 כפיות סילאן / דבש
תערובת גרעינים:
- 150 גרם גרעיני חמנייה
- 100 גרם גרעיני דלעת
- 50 גרם שקדים קצוצים
- 50 גרם שומשום שחור
אופן הכנה:
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
לשים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה, נותנים לבצק לנוח 30 דק'.
מחלקים את הבצק ל-6 עיגולים אותם מרדדים בין שני דפי אפיה.
מקלפים את דף האפיה העליון, מרטיבים את הבצק במעט מים ומפזרים מהתערובת גרעינים.
מכניסים לחימום למשך 15-17 דק'.
*המתכון צולם והופק עבור מותג הרהיטים ZAGA, פינות אוכל.