מרכיבים: 2 כוסות חלב חצי כוס מים קרים 2 כפיות קורנפלור 150 גרם שוקולד מריר איכותי 6 יחידות מרשמלו רבע כפית תמצית וניל אופציונלי: שוט וויסקי שאהבים לעיטור: שמנת מתוקה לקצפת אופן ההכנה: בקלחת מחממים את החלב. בינתיים ממיסים את הקורנפלור במים. כשהחלב מתחיל לרתוח מוסיפים את הקורנפלור והמים ומערבבים לאיחוד. מנמיכים את האש ומוסיפים את השוקולד תוך כדי בחישה. מוסיפים את המרשמלו והווניל וממשיכים לערבב עד שהמרשמלו נמס. נזהרים שתחתית הסיר לא תישרף. חשוב לעבוד עם אש קטנה ולבחוש כל העת. בשלב הזה, המבוגרים יוסיפו ווסקי. לעיטור: מקציפים שמנת לקצפת (אין צורך להוסיף סוכר) מוזגים את השוקולטה לספל , מניחים כף גדושה קצפת