אירוע סיום ש"ס משנה מרגש במיוחד נערך אמש (שני) לרפואת אלעזר ברגר שנפצע באסון במירון וחלם לסיים את ש"ס המשניות עד לבר המצווה שלו.
חבריו וקרוביו של ברגר למדו יחד את חצי ש"ס המשניות שלא הספיק אלעזר ללמוד לקראת בר המצווה שלו, והקדישו את הלימוד לרפואתו ולרפואת יוסף עזריאל רייט, שגם הוא נפצע באסון במירון ושוכב בבית החולים אלין בירושלים.
האירוע קיבל את חסותה של עיריית ירושלים, בברכת ראש העיר ירושלים משה ליאון וסגנית ראש העיר חגית משה. בין המשתתפים באירוע הסיום היו ראש ישיבת מרכז הרב הרב יעקב שפירא, הרב יהושע מגנס, הרב שמואל אליהו, הרב פרופ' יהודה ברנדס, הרב יוסף צבי רימון, הרב משה אורי אייזנשטיין ועוד.
ראומה ברגר, אמו של אלעזר ברגר, אמרה בשיחה עם ערוץ 7: "זה מדהים. ממש מרגש אותנו, מעגלים של חסד. זה נותן לנו המון כח בדרך הארוכה הזאת".

הרב דב ברגר, ביקש לנצל את הבמה בערוץ 7 להודות לכל הקהילה העוטפת. "תודה רבה לכולם", אמר. "זה סיום ש"ס משניות, זה היה החלום של אלעזר. הרבה מאוד אנשים יחד עזרו לנו להצליח בזה. זאת עדיין לא הבר מצווה, אי"ה נזכה שאלעזר יחזור לאיתנו ונחגוג כולנו ביחד בשמחה גדולה. אנחנו רוצים להודות לכולם על תמיכה לא רגילה".
סגנית ראש העיר חגית משה אמרה: "זה תלמיד שלנו, של מערכת החינוך הירושלמית. תושב העיר שבר מצווה שלו, שזה הערב הכי שמח, הוא עובר תקופה לא פשוטה ואנחנו כולנו רוצים לחבק אותו ולחזק אותו. לימוד המשניות וכל מה שעשו חברים שלו כדי לחזק אותו ולהתפלל לשלומו זה אירוע קהילתי. אנחנו כולנו מתרגשים".

