
מאיר פרייליכמן, שתמך בעבר במפלגת ימינה ובחצי השנה האחרונה הצטרף למתנגדיה הבולטים של המפלגה ושל הממשלה, ייצא ביום שלישי להשתתף ב''מחאת הצמתים''.
פרייליכמן אמר כי "בכל מערכת בחירות מאז 2013 תמכתי במפלגה שבה היו בנט ושקד, והייתי ראש מטה הפריימריז של שקד בפתח תקווה ב-2012 וגם ב-2015. האמנתי שהם יקחו את המדינה ימינה, יממשו את ההבטחות להיות 'יותר ימינה מהליכוד' ובעיקר - שלא ילכו עם השמאל ותומכי הטרור.
"לצערי התבדיתי", אומר פרייליכמן, "בנט ושקד לקחו את הקולות שלי ושל החברים הרבים ובני המשפחה שתמכו בהם בעקבותיי לטובת ממשלת שמאל ותומכי טרור. בחודש שעבר יצאתי להפגין עם עוד עשרות אלפים שנכחו במאה צמתים ברחבי הארץ ודרשו מדינה יהודית ודמוקרטית, ואני אמשיך להפגין ולצאת נגד הממשלה הרעה הזו עד שהיא תעבור מן העולם ובע"ה תעלה כאן ממשלת ימין אמיתית".
ממחאת הקו האדום נמסר: "מדהים לראות כיצד מי שהיה בשר מבשרה של ימינה, יוצא כעת לצמתים כדי להפגין ולמחות נגד אלו שגנבו לו את הקולות. לצערנו הגענו למצב שגם המדינה היהודית וגם המדינה הדמוקרטית נמצאות בסכנה. נעשתה כאן הפיכה דיקטטורית ומי שנותן לנו תמיכה הם הציבור הרחב, עם ישראל על כל גווניו שמעניקים לנו את הכוח וממלאים את הצמתים במפגינים פעם אחר פעם, ניפגש בצמתים".