פסטה רוזה עם טוויסט
פסטה רוזה עם טוויסט צילום: iStock


מרכיבים:

  • 1 חבילה פסטה בכל צורה שאהבים

לרוטב:

  • קוביית חמאה (כ35 גר')
  • 4 שיני שום כתוש
  • 5 עגבניות שרי חצויות
  • כף רסק עגבניות
  • מלח, פלפל
  • פפריקה מתוקה
  • כף סוכר חום
  • כף וחצי רוטב צ'ילי מתוק או חריף (לפי הטעם)
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה לבישול
  • 2 מצקות מים שבושלה בהם הפסטה
  • להגשה: פרמז'ן או גבינה צהובה מגוררת

אופן ההכנה:

מבשלים את הפסטה במים עם קצת מלח. שומרים בצד את מי הבישול.

במחבת גדולה ממיסים חמאה ומוסיפים את השום הכתוש.

מוסיפים את העגבניות ומטגנים כמה דקות עד שהעגבניות מתרככות ונצלות מעט.

מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים.

מוסיפים רוטב צ'ילי ושמנת.

מוסיפים 2 מצקות ממי הבישול ששמרנו בצד.

מביאים לרתיחה ומתקנים תיבול.

מוסיפים את הפסטה המובשלת ומאחדים אותה עם הרוטב.

מפזרים גבינה מגורדת.

למתכונים נוספים של נטלי:

https://www.instagram.com/natally_tal/


.