ראשי מכון לב בלוד
ראשי מכון לב בלודצילום: דוברות

הנהלת המרכז האקדמי לב סיירה השבוע בשכונת רמת אשכול בלוד ונפגשה עם הסטודנטים המתגוררים בה, במסגרת תכנית משותפת עם המרכז לחינוך וחברה במטרה לעודד צעירים להתגורר בעיר.

בנוסף לנשיא המרכז האקדמי פרופ' חיים סוקניק, השתתפו בסיור גם המנכ"ל יוסי זעירא, הסמנכ"ל אלי שלמן, הרב חיים אלישביץ וראש מחלקת פרסום מידע ורישום סטודנטים יהודה קלמן.

עם דרייפוס, מנכ"ל קהילוד: רמת אשכול ספגה פגיעה קשה מצד הערבים. נזקי ההצתות והביזה שוקמו ברובם המוחלט. מטרת הפורעים בפגיעה בהווי החיים הקהילתי תורני ויהודי לא הושגה, זאת הודות לרוח חדשה של ציונות מודל 2022. מבין כלל המוסדות האקדמיים, המרכז אקדמי לב הוא היחיד שנרתם ורואה חשיבות עליונה להתבססות צעירים וחיי קהילה צעירים במקום חשוב זה ולשם כך מעניק מלגות לסטודנטים המתגוררים בה ועוסקים בעשייה חברתית למען רווחת התושבים. חברי הקהילה מודים להנהלת המרכז האקדמי לב להירתמות ולשותפות החשובה הזו.

נשיא המרכז האקדמי לב פרופ' חיים סוקניק: "אירועי הקיץ האחרון חשפו את הצורך בחיזוק הפעילות החלוצית המתקיימת במרכז הארץ. הצלחתו של מפעל זה תלויה בהגעתם של צעירים הבוחרים להתגורר ולהשתקע בעיר לוד".