
והשבוע ב"יוצאות לתרבות" 47 - מתארחות בתוכנית:
אני אורנשטיין - מפיקה ומלווה זמרות ומוזיקאיות על פרויקטים מוזיקליים ותרבותיים. קרן אדלר - מהגגת על המופע "בזכותו אני כאן", אורלי עבאדי - על הסרט "אימהות אמיתיות", רחל אליצור - קולנועאית חרדית מספרת על תעשיית הסרטים בארץ. נחמה בריסקמן - מביאה מרק עגבניות ואורז, ופינת פ. השבוע, ועוד…
בין לבין, מוזיקה נשית ומעולה עם:
טל בריל ושירי נשיא – "למחול", חיה וילהלם – "להסכים לגדול", אביגיל טנג'י - "והלב יפתח", פרימי – "מלך", עינת קרטש – "נמשכת", אילנה עדני – "מחרוזת תימנית", חיה קוגן - "תודה".
המוצרים:
- בצל גדול
- 3 כפות שמן
- כפית שום כתוש
- 6-7 עגבניות עסיסיות
- מיכל קטן רסק עגבניות
- כפית סוכר
- כף פפריקה מתוקה
- מלח ופלפל
- 2 ליטר מים
- חצי כוס אורז
ההכנה:
קוצצים את הבצל, מאדים אותו בשמן, מוסיפים את השום ומערבבים, מקלפים את העגבניות, קוצצים אותן, מוסיפים ומאדים כמה דקות, מוסיפים את הרסק, הסוכר והתבלינים, מוסיפים את המים - מרתיחים ומבשלים חצי שעה, מוסיפים את האורז ומבשלים עוד כחצי שעה, ניתן לפזר מלמעלה פטרוזיליה קצוצה.
בתיאבון!!!
רוצה להציע לנו אייטמים לתכנית? בא לך על שיר מסוים? דברי איתנו:
● מייל התוכנית "יוצאות לתרבות": [email protected]
● לינק למשלוח תגובה לוואטסאפ התוכנית