
השיר החדש של דודו אהרון נולד ב"מעבדה" של חבריו המוכשרים אבי אוחיון ומתן דרור בתקופה שאשתו נטלי הייתה שבוע מכניסה לחדר לידה.
"ישבנו באותו ערב" הוא מספר, "ואמרתי לאבי שאני רוצה לכתוב שיר תודה והערכה לאשתי נטלי על כל הימים שהיא תמיד שם בשבילי, מקדישה את עצמה ואת כל זמנה ומרצה למען הבית והמשפחה".
"זה לא טרוויאלי שהיא תמיד שם בשבילי אמרתי לאבי, ואת זה צריך לדעת להעריך. וככה המילים נשפכו מעצמם אל הדף". מתן רקח את הצלילים הקסומים, בזמן שאבי ודודו המשיכו לכתוב את השיר.
"אז אשתי היקרה" כותב דודו, "כל מילה וכל תו בשיר הזה מוקדשים לך. לא סתם כתבתי "ילדים של החיים לא שאלנו שאלות השארת אותי שפוי בתוך עולם של טעיות … אני עוד כאן". את המסע הזה התחלנו לפני בערך 5 שנים בעודנו ילדים תמימים שכל חלומם היה להקים בית ומשפחה, לא שאלנו יותר מדי שאלות וקפצנו למים העמוקים בלי לדעת לשחות".
"ידענו שהדרך תהיה לפעמים ארוכה ומפותלת עם לא מעט קשיים כי אלו הם החיים, אבל אנחנו אנשים של ריצה למרחקים ארוכים ובכל קושי ראינו שטמונה ההזדמנות והבטחנו שיד ביד ביחד נשאר וננצח בזכות ההשגחה של בורא עולם".
"הקמנו את הנחלה שלנו עם 2 נסיכות קטנות שהכניסו אור ושמחה לחיינו, למדנו הרבה בדרך על עצמנו והבטחנו זו לזו שתמיד נהיה כאן אחד בשביל השנייה. השיר מסתיים במילה אני עוד כאן ולא בכדי, שתדעי שאני כאן בשבילך לכל החיים אמן".
