טראפלס קפה ושוקולד
טראפלס קפה ושוקולד צילום: TEKA

טראפלס קפה ושוקולד

רכיבים:

  • 200 גר' שוקולד מריר
  • 100 מ"ל חלב שקדים
  • 50 גר' חמאה
  • 2 כפות אספרסו
  • 3 כפות אבקת קקאו
  • פצפוצי שוקולד
  • 2 כפות אגוזי לוז קצוצים

הכנה:

ממיסים את השוקולד בסיר יחד עם חלב השקדים, הקפה והחמאה עד לקבלת תערובת אחידה. לבסוף, מוסיפים את אגוזי הלוז הקצוצים ומערבבים.

מניחים בצד לצינון בטמפרטורת החדר עד שהתערובת הופכת למשחה שניתן לעצב.

יוצרים כדורים קטנים בגודל דומה, מצפים אותם באבקת קקאו ופצפוצי השוקולד

ומצננים במקרר עד להגשה.

*המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מתוג מכשירי החשמל TEKA