אוהדי מכבי. מכינים לזהבי מפגן תמיכה
אוהדי מכבי. מכינים לזהבי מפגן תמיכהצילום: יונתן זינדל, פלאש 90

ערן זהבי חוזר לבלומפילד. שלושה ימים לפני חזרתו של כוכב מכבי ת"א לשעבר לאצטדיון בלומפילד, הודיעה מכבי ת"א על כך שכלל הכרטיסים למשחק מול קבוצתו של זהבי, פ.ס.וו איינדהובן ההולנדית, במסגרת פלייאוף הקונפרנס-ליג נמכרו.

אולי זה הניצחון אמש של הצהובים מת"א על הפועל חיפה במסגרת ליגת העל בכדורגל וקיזוז ההפרש מהמוליכה והאלופה מכבי חיפה. אולי זה התוצאה מהמשחק הראשון ההולנדים בו ניצחו אלה "רק" בתוצאה 0:1 והשאירו למכבי סיכוי להפתיע ולהעפיל על חשבונם לשלב הבא. אך נדמה כי יותר מכל זו חזרתו של זהבי לבלומפילד, המקום בו שיחק אמנם לא הרבה שנים אך הביא אותה להישגים אדירים והחזיר לאוהדיה את הצבע לחיים ואת הווינריות.

בקרב אוהדי מכבי מקווים כי העידוד של 30,000 האוהדים יגרום לזהבי לרצות לחזור לשחק במדים הצהובים של תל אביב בעונה הבאה, ומכינים לו מפגן תמיכה.

למעשה, יהיה זה המשחק הראשון של מכבי העונה בו היא מוכרת את כלל הכרטיסים שלה, זאת למרות השעה המוקדמת בה יתקיים המשחק ביום חמישי, בשעה 19:45 ולמרות העומסים הצפויים בתל אביב בשל קיומו של מרתון תל אביב ביום שישי למחרת.