והשבוע ב"יוצאות לתרבות" 49 - מתארחות בתוכנית:
רעות ולדמן - על יצירה בקורונה ועל הכובעים השונים. חיה לאה עזר - ב"קול העם" משמיעה את קול נותני השרותים ודחויי התשלומים, אסתי יצחקי - ב"בת קול" - "שבתות וחגים", אבישג זוהר - על המופע הקרוב, נחמה בריסקמן - בטיפים לאסאדו המושלם ופינת פ. השבוע, עדת ראיה ועוד…
בין לבין, מוזיקה נשית ומעולה עם:
ציפי קולטניוק – "אושר", רעות ולדמן – "ירושלים", "שמישהו ידליק את האור", שירה לינשה - "על כפיו", קיילי הלפרין – "על הניסים", אבישג זוהר – "השמיעיני את קולך", פרנצ'סקה – "על הניסים", ריקה רזאל - "שיהיה לי קל".
המוצרים:
- נתח אסאדו על עצם
- מלח גס
- פלפל גרוס
- רוטב צ'ילי מתוק
- סילאן
- יין אדום יבש
- מלח, פלפל, שמן זית
- ראש שום
- מעט טימין
ההכנה:
מורחים את נתח האסאדו בפלפל ומלח גרוס מכל הכיוונים ו"סוגרים" אותו במחבת משומן משני הצדדים, אח"כ להניח את הנתח בנייר אפיה בתוך תבנית, למזוג בנדיבות על הנתח רוטב צ'ילי מתוק וסילאן, להוסיף קצת יין, עוד מעט מלח ופלפל ושמן זית ולהניח ראש שום חצוי ומעט טימין - רצוי טרי.
- לכסות בנייר אפיה נוסף ולאטום בנייר כסף טוב טוב את התבנית.
- בתנור על 200 מעלות לשעה וחצי, אח"כ ל 4 שעות נוספות על 170 - 180 מעלות.
- לבדוק אם מספיק רך, לטעום, לתקן תיבול ולהכניס לזמן נוסף במידת הצורך.
בתיאבון!!!
רוצה להציע לנו אייטמים לתכנית? בא לך על שיר מסוים? דברי איתנו:
● מייל התוכנית "יוצאות לתרבות": [email protected]
● לינק למשלוח תגובה לוואטסאפ התוכנית