כוחות הביטחון שומרים על אביתר
כוחות הביטחון שומרים על אביתרצילום: יעל ויזל

ראש ועדת המאבק בהתנחלות ובגדר (הביטחון), מואיד שעבאן, קורא לציבור הפלסטיני כולו להתגייס למאבק ב"התקפות הטרור שמבצעים המתנחלים הרוצחים".

שעבאן הדגיש את חשיבות ההשתתפות בפעילות המחאה המתוכננת ביום חמישי בבוקר כדי למנוע את כוונת המתנחלים לקיים תפילות במאחז אביתר הסמוך לישוב הפלסטיני ביתא במחוז שכם.

"הפשעים שביצעו כוחות הכיבוש והמתנחלים הישראלים כדי להפחיד את האזרחים (הפלסטינים) לא יזכו כלל להצלחה. הם רוצים להשפיע על רצון העם הפלסטיני, לדחוף אותו לוויתורים, לדחוף אותו להיכנע, וזה לא יצליח, שכן ההתקפות לא ישפיעו אלא לטובה על רצון העם שלנו", אמר שעבאן.

שעבאן הדגיש, כי נוכחות המתנחלים באזורים שונים בגדה המערבית ואת התקפותיהם נגד תושבים מקומיים לא יסיטו את הפלסטינים מהמאבק להגנה על זכותם על אדמתם עד להשגת עצמאות מלאה של מדינת פלסטין ובירתה ירושלים.