מפלגת הציונות הדתית יצאה במבצע בין שלושה ימים לגיוס מתפקדים למפלגה.
יו"ר המפלגה ח"כ בצלאל סמוטריץ אמר: "אנחנו כאן בחמ"ל באווירה של התרוממות רוח, התגייסות, של לקיחת אחריות של אכפתיות אנשים שרוצים להצטרף, להצביע להשפיע להיות חלק מהדבר הגדול שאנחנו בונים כאן. מפלגה ציונית דתית גדולה ומשפיעה שתהיה בעזרת ה' עמוד השדרה של המחנה הלאומי".
לדבריו ההתפקדות היא התחלה של תהליך החלפת הממשלה, "אנחנו נביא בעזרת ה' את המהפך המיוחל, בימי חודש אדר האלה של 'ונהפוכו', ונקים למדינת ישראל ממשלה יהודית לאומית ציונית טובה שאנחנו חלק דומיננטי ומשפיע בה".
"אנחנו קוראים לאנשים קדימה קחו אחריות, צאו מהתסכולים על הכורסא, זה בסדר יש הרבה על מה, אבל עכשיו צריך לשלב ידיים ולבנות את החלופה ולהצעיד בעזרת ה' ובעזרתכם את מדינת ישראל קדימה", חתם ח"כ בצלאל סמוטריץ'.
להתפקדות למפלגת הציונות הדתית לחצו כאן
הרב דוד חי הכהן, מזקני רבני הציונות הדתית, ראש ישיבת נתיבות ישראל וקהילת אורות התורה בבת ים, קרא להתפקד למפלגה: "לאחינו עם ישראל, כל מי שאוהב את הארץ ויודע שהחשיבות של הארץ ושל העם היא מתוך התורה ועל פי התורה.
"אנחנו נמצאים בזמן שאיכזבו אותנו הרבה והיום אנחנו מקווים שהציונות הדתית בראשותו של בצלאל סמוטריץ נרו יאיר, תוביל לתיקון של כל העוולות וכל הבגידות שנעשו כעת.
''מתוך נאמנות לתורה ולרבותינו מנהיגי ארץ ישראל מנהיגי התורה ומתוך זה בעזרת ה' נקווה להחשת הגאולה לא רק בידי שמיים אלא בשותפות של עם ישראל. שהשם ייתן חלקנו עם כל העוזרים והמתפקדים לציונות הדתית. השם יעזור לכולנו, אמן כן יהי רצון'', הוסיף הרב דוד חי הכהן.