ג'פטו והתנור
ג'פטו והתנורצילום: קובי פינקלר

את המסעדה הייחודית ג'פטו, פתח אסף תעוז (שבעברו היה נגר ולכן ג'פטו..) עם הרבה אהבה ואסתטיקה לאוכל ולאדם.

האגדה מספרת שאסף ניסר לעצמו מטבח איטלקי קטן עם קפה פיצה ולימונצ'לו ובוקר אחד המטבח במגע של קסם הפך למטבח אמיתי

אבל העיקר הוא האוכל והנשמה שלו ושל צוותו. זה מתחיל בטבח וממשיך במנהלת השרות אירן ( תשאלו אותה למה) המובילה ביד רמה את המוצרים לשולחנות.

הפיצות המשובחות מוקפצות באוויר ונכנסות לטאבון עם אש חיה וגם גם פה מככבת אהבתו של אסף לעץ ולטבע. כמובן שתמצאו גם את הרוטב הייחודי שאסף המציא (רוטב ביאנקה).

על הפיצה ניתן לשים מבחר עשיר של תוספות אנטיפסטי גבינות ייחודיות ועוד הפתעות אשר נעשות במקום.

התפריט עשיר ומגוון. בארוחות בוקר מאפים בטאבון כמו הג'פטו, סלטים ומבחר מנות פסטות של שף הבית.

בהמשך היום מרקים מעולים כשאת הקינוחים מכינה שרה אמא של אסף . אישה נהדרת שמכינה טרמיסו מושלם ועוגת גבינה שלא טעמתם כמוה. בפסטיבל האוכל הכפרי בחודש זה, הוא ייתן גם דגים.

במתחם הסגור ובמתחם הגינה הצופה את הנוף ניתן להוסיף עד 100 איש . כשרות נפלאה במסעדה חלבית כשרה למהדרין.