
מרכיבים:
200 גרם שוקולד מריר
250 גרם בסקוויטים
250 מ"ל שמנת מתוקה
תוספות: שוקולדים שאהבים
אופן ההכנה:
שוברים את הבסקוויטים לפירורים קטנים (אפשר במעבד מזון אך להיזהר לא לטחון)
בבן מארי או במיקרו, ממיסים שוקולד מריר ושמנת מתוקה. ממתינים שהתערובת תתקרר מעט.
שופכים את התערובת המומוסת על פירורי הבסקוויטים
משטחים את התערובת מעל נייר אפיה, מניחים מעל נייר אפיה נוסף ומרדדים לעלה בעובי 1 ס"מ.
מעבירים למקרר לשעה לפחות.
קורצים עיגולים, מניחים במרכז שוקולד שאהבים או נוטלה ואוכלים
למתכונים נוספים של שיר: