ב'פטנטרי פקרס' מבית 'אשל חב"ד' נמצאים בשיאן של ההכנות לקראת חג הפורים.
"ב'פנטרי פקרס' מתנדבים באים לעזור לעשות לנו אריזות של אוכל. מביאים הכל מהיבואן לכאן ואנחנו אורזים את משלוחי המנות. יש לנו שלושה סוגי משלוחים - חלק הולך לבתי תמחוי ולאנשים שאנחנו מביאים להם בכל יום מנות מוכנות עד לבית, חלק הולך לאלמנות שאנחנו תומכים בהם לאורך כל השנה וחלק שהולך ליתומים שגם בהם אנחנו תומכים לאורך כל השנה", אומרים בארגון.
תורמים לאשל חב"ד ומסייעים לנזקקים
ארגון אשל חב"ד עוסק בחלוקת אוכל מטעם 'כולל חב"ד'. "בשנים האחרונות התחלנו לעבוד עם הממשלה ואנחנו מפעילים את מיזם ההזנה החודשי ל-11 אלף משפחות ו-23 בתי תמחוי בשיתוף עם משרדי הממשלה והרשויות המקומיות. לפני כמה חודשים התחלנו פרוייקט מיוחד עם 'הצינור' של חלוקת אריזות הפסטה, כי יש לנו רשת חנויות ללא מטרת רווח. גם זה חלק מהשמחה של הנתינה".
"אנחנו מודים לכל התורמים שנתנו לנו את האפשרות לעשות את הדברים האלה, כי הכל ממומן בזכותם. לצד זאת גם המפעלים משתתפים בתרומה בהנחות גדולות. אנחנו אוהבים לתת וכשמגיע פורים אנחנו נותנים עם חיוך כפול", מסכמים בארגון.
תורמים לאשל חב"ד ומסייעים לנזקקים