תלמידי ישיבת 'נתיבות יוסף' במצפה יריחו התייצבו אתמול (שני) ברחבת המרכז הרפואי הדסה עין כרם ופצחו בריקוד "פלאש-מוב".
התלמידים הגיעו במטרה לשמח את המטופלים לכבוד חודש אדר וחג הפורים. את הריקוד הם ביצעו בפני המטופלים בלובי בניין דוידסון שבקמפוס עין כרם.
הרב משה קליין, רב המרכז הרפואי הדסה, התרגש מהמחווה של תלמידי הישיבה ממצפה יריחו ומסר לערוץ 7: "אין שמחה אלא לשמח את האחר".
הוא הוסיף: "טוב עשו תלמידי ישיבת נתיבות יוסף במצפה יריחו שלא דאגו לשמח את עצמם בלבד אלא לשמח את אלו הזקוקים לכך ביותר כדברי הנחייתו של הרמב"ם בעניינה של שמחה".
הריקוד של תלמידי הישיבה במרכז הרפואי הדסה הוא חלק מאירועי אדר בישיבה, ובהובלת יוזמות חסד שמפיקים תלמידי כיתות י"א בכל שנה. כל מחזור יוצא להתנדבות מחוץ לישיבה עם חולצות ממותגות ומשלוחי מנות. השנה יצאנו התלמידים לשמח בבתי חולים ברחבי הארץ.
מלבד ההתנדבות בבית החולים הדסה עין כרם, התלמידים שימחו בבית החולים שיבא תל השומר ובבית החולים לניאדו.

