פסטה בצל ופירורים
פסטה בצל ופירורים צילום: טובי הירשלר

מרכיבים:

  • 1 חב' פסטה קצרה מסולסלת
  • 2 בצלים גדולים קצווצים
  • כוס פירורי לחם (פירורית זהב)
  • כפית פפריקה מתוקה
  • מלח, פלפל שחור לפי הטעם
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן.

מסננים ומניחים בקערה.

במחבת גדולה מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה יפה

מוסיפים פפריקה שתפתח בשמן

שופכים את הבצל על הפסטה המוכנה ומערבבים.

מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

במחבת שבה טיגנו את הבצל, מטגנים את פירורי הלחם (במעט השמן שנותר) עד שמקבלים הזהבה קלה ומרקם קריספי

מפזרים מעל הפסטה ומגישים.

שדרוג: במקום פירורים ניתן לטגן רצועות כרוב לבן עד שמתרכך ומזהיב ולערבב עם הפסטה. בגרסה זו יתאימו גם אטריות רחבות