ריינולדס הערב מול פאו
ריינולדס הערב מול פאוצילום: האתר הרשמי של מכבי ת"א

במרחק נגיעה. לראשונה מאז החלה שיטת הפלייאוף במפעל היורוליג היוקרתי, מכבי תל אביב קרובה להעפיל אליו באופן סופי.

הערב (שלישי) ניצחה מכבי את פנאתינייקוס היוונית המתפרקת בחוץ בתוצאה 95:83 ועם הניצחון השלישי ברציפות שלה במפעל הכדורסל האירופי, היא רחוקה רק ניצחון אחד בלבד מהעפלה היסטורית לשלב הפלייאוף של המפעל היוקרתי.

רגע לפני הירידה להפסקת המחצית וכשהם בפיגור, פתחו שחקני מכבי בריצה שנעצרה עם 17:3 והיתרון עבר אליהם עם 55:46 במחצית.

שחקני מכבי המשיכו את המחצית השניה מאיפה שסיימו את הראשונה, כאשר דרק וויליאמס העלה את ההפרש כבר לדו-ספרתי. לפאו לא היה כל סיכוי ובסיום מכבי מנצחת משחק יורוליג שלישי ברציפות, הפעם בתוצאה 95:83, במה שהיה ניצחונה הרביעי בחוץ בלבד העונה באירופה, אך כזה שמקרב אותה בצעד גדול לעבר השתתפות ראשונה בפלייאוף היורוליג במתכונתו החדשה.

מאמן מכבי תל אביב, אבי אבן אמר בסיום: "זה היה ערב קשה מאוד אחרי עוד התקפת טרור בישראל. זה קשה עבורי לדבר על כדורסל אחרי החדשות. הלב שלי וכל הלב של ארגון מכבי תל אביב הוא עם הקורבנות ומתפללים להחלמת הפצועים".