
והשבוע ב"יוצאות לתרבות" 53 - מתארחות בתוכנית:
חיה וילהלם - על המוזיקה והיצירה, דורית ברק - מחשבות ותובנות אחרי הפיגוע הנורא בב"ב, הניה ברודבקר - על פסטיבל סרטי הנשים ופרימיירת "א קיצער", שתתקיים השבוע בירושלים, רחלי ברקוביץ' - ב"בת קול" בספוקן "מה זה מוות?", אורלי עבאדי - על "מלכה", נחמה בריסקמן מכינה שקשוקת תרד ופינת פ. השבוע, ועוד…
בין לבין, מוזיקה נשית ומעולה עם:
רויטל שמואלי - "תשמחי", חיה וילהלם – "יבוא הגשם", "אתן לך הכל", חיה קוגן - "באהבה", מוריה נווה – "וליבי ער", מקהלת "בין הצלילים" – "ישמח ליבי", רות נודלמן – "במקום הזה", חיה קוגן - "תודה"
המתכון של נחמה: שקשוקת תרד
המוצרים:
- 4 כפות שמן זית
- 4 שיני שום כתושות
- חבילה של עלי תרד קצוצים
- מיכל שמנת מתוקה
- מלח פלפל
- 5 ביצים
ההכנה:
מרתיחים שמן במחבת, מוסיפים את השום והתרד (משתדלים שהתרד לא יהיה רטוב מדי), מוסיפים שמנת מתוקה ומבשלים על אש נמוכה כ10 דקות, מוסיפים מלח ופלפל, יוצרים גומות עם כף, ומניחים בהן את הביצים, מכסים ומבשלים על אש גבוהה 4 דקות.
מפזרים מעל פלפל גרוס ומלח.
בתיאבון!!!
רוצה להציע לנו אייטמים לתכנית? בא לך על שיר מסוים? דברי איתנו:
● מייל התוכנית "יוצאות לתרבות": [email protected]
● לינק למשלוח תגובה לוואטסאפ התוכנית