ח"כ שרן השכל ממפלגת תקווה חדשה מלאה באופטימיות לגבי עתידה של המפלגה, על המצב העגום בסקרים
בשיחה עם ערוץ 7 בטקס הרמת כוסית לקראת חג הפסח אומרת השכל כי למרות שהסקרים מנבאים תוצאות עגומות למפלגתה, לדעתה מדובר בנתונים שגויים.
"אני לא מתרגשת מסקרים. הרי ראינו ארבע מערכות בחירות בשנתיים מה אמרו הסקרים ואיך נראו התוצאות. יש לנו מפלגה עם בסיס שטח חזק ויציב ואני לא מודאגת", אמרה השכל. "בבחירות הבאות תקווה חדשה תביא יותר מנדטים ממה ששיש לה היום".
השכל נשאלת עד כמה הקואליציה עסוקה בגל הטרור ועונה, "אנחנו עוסקים בזה כל הזמן. לדעתי המעצרים הנרחבים שהיו בימים האחרונים הניבו מספיק מודיעין שמסייע לסכל את הפעולות שחמקו מעיני השב"כ. הארגון מסכל מאות רבות של פיגועים בכל שנה".
"ברור שאנחנו צריכים להיות עם האצבע על הדופק כי יש עוד הרבה משימות לאומיות. סך הכל אנחנו עושים עבודה טובה כולל מהלכים שלא נעשו לפני כן", היא מסכמת.
