
בית המשפט השלום שחרר הבוקר (רביעי) את דוד נתנזי (30) החשוד בהמתה בקלות דעת ובסיוע להתאבדותה של בת זוגו אבישג פחימה ז"ל (22) בשכונת הקטמונים בירושלים.
הרקע להחלטת בית המשפט היה חוסר בגיבוש הראיות מצד המשטרה.
במשפחתה של פחימה זעמו על החלטת בית המשפט וטענו כי מדובר במחדל. "אין פה צדק. שמישהו יעשה משהו" אמרה בת שבע, אחותה של אבישג.
גופתה של פחימה נמצאה בתחילת החודש בדירת הזוג, ולאחר בדיקה של המכון לרפואה משפטית בדמה התגלו שאריות של תרופות וחומרים רעילים. לדברי המשטרה נתנזי סיפק לאבישג כ-22 כדורים נרקוטיים שגרמו למותה.
מקורב למשפחה מסר לערוץ 7 "אבישג היתה קשורה מאד להוריה ולא היה בשום שלב כל רצון לנֶתֶק. שלושה ימים לפני מותה היא שוחחה עם ההורים על ההכנות לחתונה ויום למחרת כנראה החליטה שהיא רוצה להיפרד.
אבישג היתה בת אהובה מאד להוריה ולאחיה והתגוררה עם חברות, לא עם החשוד, שלדירתו הגיעה רק בסוף השבוע האחרון אחרי שכנראה הביעה בפניו רצון להיפרד ממנו".
לפי שעה, עדיין לא ברור האם נתנזי הוא שכפה עליה ליטול את התרופות או שהיא נטלה אותם בעצמה.