
מרכיבים:
- 3 כוסות קמח ללא גלוטן קשר לפסח
- 200 גרם נוטורינה קוקוס בטמפרטורת החדר
- כוס אבקת סוכר
- כפית אבקת אפיה
- חצי כוס מיץ תפוזים
- חצי כפית מלח דק
- כף תמצית וניל
למלית:
1 אריזה ממרח תמרים
100 גרם קוקטס טחון
1/1/2 כוסות אגוזי מלך קצוצים.
אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
לבצק:
במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד.
מחלקים את הבצק ל-3 כדורים ומרדדים כל בצק לעלה עגול בעובי חצי סנטימטר.
ממלאים את המגולגלות:
מורחים על כל עיגול בצק ממרח תמרים, ומפזרים מעל אגוזים קצוצים וקוקוס.
חותכים בעזרת גלגלת פיצה (או סכין) את עיגול הבצק ל-16 משולשים שווים.
מגלגלים כל משולש מהחלק החיצוני הרחב, כלפי פנים.
ממשיכים באותו האופן עם שני עיגולי הבצק הנוספים, עד שנוצרות 48 עוגיות מגולגלות.
מסדרים את המגולגלות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים בתנור במשך 12 דקות.
לאחר שהעוגיות התקררו מעט, מפזרים עליהן אבקת סוכר ומגישים.