
סגן ראש הממשלה ושר המשפטים גדעון סער ביקר היום (חמישי) בבקעת הירדן, יחד עם ראש המועצה ויו"ר מועצת יש"ע דוד אלחייני
בתום הביקור אמר השר סער "אני מודה לחברי לדוד אלחייני על ביקור נוסף, מרתק, בבקעת הירדן. בקעת הירדן גדלה, צומחת, מתפתחת בצורה מרשימה מבחינה דמוגרפית וזאת ברכה גדולה כי בקעת הירדן היא גבול הבטחון של ישראל, היא חגורת הביטחון של מדינת ישראל והיא פאר של התיישבות.
דנו ביחד בדרכים איך לחזק את בקעת הירדן, ובין היתר להביא בקרוב להחלטת ממשלה הצעת החלטה לחיזוק בקעת הירדן, שהיא חיונית להתפתחות של ההתיישבות שלנו בבקעה ואני מאמין שאנחנו נעשה את זה בעתיד הקרוב מאוד".
ראש המועצה אלחייני "תודה לשר המשפטים גדעון סער. הוא ידיד אמת של בקעת הירדן, במשך שנים הוא בא לבקר, עשה את זה גם בתפקיד של ח"כ, גם בתפקיד של שר וגם כשהוא לא היה (בחיים הפוליטיים) ותמיד תמך בבקעת הירדן.
אני רוצה להודות לך גדעון על המנהיגות שלך, על האמינות שלך על הרצון שלך לבוא ולפתח את בקעת הירדן והחלטת הממשלה תחזק את הבקעה וגם זה אות הערכה לכל הממשלה הזאת שבאה ותומכת בבקעה. אין לי ספק שהכוונה ממשלתית שמכוונת להביא אוכלוסייה לבקעת הירדן תחזק את הבקעה ותחזק את רצועת הביטחון של מדינת ישראל".
