שמוליק צור, סמנכ"ל 'צור - עולם של יין', נמצא בימים אלה בשיא ההכנות ואספקת היינות לקראת חג הפסח. "אנשים רוצים להדר במצוות החג של ארבע כוסות ולפסח הם משתדלים לקנות יינות אדומים. יש לנו מגוון מאוד גדול מישראלי ומהעולם. יש לדוגמה יינות מספרד שמיוצרים על ידי משפחת כהן בברצלונה, יש לנו יין מיקב מאיטליה שעושה יינות מטוסקנה, יקב הרצוג מקליפורניה וגם יינות משובחים מתוצרת הארץ", מסביר צור. צור מציין שמרבית היינות כשרים לפסח. "ביין, יחסית הכשרות לפסח פשוטה. אנחנו לא רוצים תוספים ביין אלא שיהיה טהור וכשעושים אותו בחו"ל שומרים עוד יותר על ההכשר למהדרין". לצור יש מספר טיפים בבחירת היין הנכון לליל הסדר. "בגלל שאנחנו שותים ארבע כוסות, ביין אדום יבש רגיל יש באזור 14% אלכוהול. מי שלא מורגל בזה עדיף שילך ליינות קלילים יותר עם רמת אלכוהול נמוכה יותר". "מי שלא אוהב יין כנראה שמעדיף יין שאינו יבש ועדיף שייקח יינות מתוקים וקלילים. מי שאוהב יין, יש מי שאוהבים יינות יותר 'כבדים' אבל במקום הזה כבר כל אחד מכיר את טעמו", הוא מסכם.