מאות צעירים וצעירות השתתפו (זו השנה השניה) בחגיגת המימונה של פרויקט 252 - לומדים זוגיות מוצאים בקלות.
באירוע שהתקיים בבית משפחת גביזון בנוף איילון, נשאו דברים הרבנית ימימה מזרחי, עידית שלו, מיכל וולשטיין, רחלי הומינר, גבי דניאל, המאמנים יהונתן ומרים קליין וכמובן המארח צוריאל גביזון שיזם את הפרויקט.
"אני רוצה להצדיע לכל מי שהגיע לכאן הערב. כל הבנות. כל הבנים. זה יציאה מעבדות לחירות. יציאה מהבושה" במילים אלו פתחה הרבנית ימימה מזרחי את דבריה. "המימונה", המשיכה הרבנית, "היא הזמן שבו יהודי מרוקו אומרים לשכנים המוסלמים שלהם שכל הימים האלה התנתקנו מכם בגלל שזה היה הציווי וההלכה. לא בגלל סיבה אחרת.
הדבר הכי חשוב כרגע, אתם יודעים שאני קיצונית לחלוטין בגישה הזאת, זה שה' אשם. אין לנו שום דבר לעשות כדי שזה יקדים להגיע. אבל אנחנו צריכים לעבוד על העניין הזה שלכשזה יגיע נישאר אנשי מימונה. אנשים של חברות וקירוב".
