עמית סגל
עמית סגלצילום: חנה טייב

חשבון ההוצאות של בנט: הפרשן הפוליטי של חדשות 12, עמית סגל, מתייחס הערב (ראשון) להוצאות של משפחת בנט על הזמנת משלוחי מזון לביתה הפרטי ברעננה - כמעט 25 אלף ש"ח בחודש.

סגל צייץ בטוויטר: "עוד לפני שנודע דבר השיפוצים בבלפור, משפחת בנט ביקשה להישאר ברעננה ולהמשיך שם את חייה כרגיל. בעיניי זה היה הזוי שמשפחת ראש הממשלה לא עובר לירושלים, אבל אם כבר החלטתם להמשיך כרגיל, למה המדינה צריכה לממן את הוולט הרגיל שלכם? זה לא עובד ביחד".

העיתונאי עקיבא נוביק מהתאגיד "כאן" התייחס גם הוא לפרשה וכתב בטוויטר: "בנט צריך להגיד דבר פשוט - האוכל של משפחתי לא יירכש יותר מקופת המדינה. גם אם זה הנוהג שהתקבע. זה היה מוגזם, זה עדיין מוגזם, ולכן זה יבוטל".

"צודק בנט שהגרף הוא של ירידה תלולה מההוצאות של הנתניהוז׳. אבל הוא לא אמור למדוד את עצמו ביחס אליהם ולכן הגרף צריך להמשיך ולרדת. מראית עין זה דבר חשוב", הוסיף נוביק.

בכאן 11 דווח כי גורמים בימינה מתחו ביקורת חריפה על היועצת המדינית של בנט, שמרית מאיר, שהתערבה במשבר ההוצאות של משפחת בנט. "גרמה לפיגוע תדמיתי לראש הממשלה", אמרו גורמים במפלגתו של ראש הממשלה.