
בצילה של תביעה משפטית נאלצו הבעלים של אולם השמחות "גני הצבי" לשלם לשתי נשים לסביות 80 אלף שקלים, וזאת במסגרת "הסכם פשרה" לאחר שהבהירו לנשים כי הם נאמנים לקיום חתונות כדת משה וישראל בלבד באולם שבבעלותם. שתי הנשים תבעו את בעל האולם, שנאלץ כעת לפצותן.
זו לא הפעם הראשונה בה בעלי עסקים נתונים לתביעות להט"בים, וכזכור גם בית הדפוס "צבע הקשת" בבאר שבע ספג תביעה כספית דומה ואולץ על ידי בית המשפט לשלם סכום גבוה לארגון להט"ב לאחר שסרב להדפיס חומרי תעמולה להט"ביים.
מיכאל פואה, יו"ר בוחרים במשפחה הפועל לשמירה על ערכי המשפחה והיהודית החליט לתת גב לבעלי עסקים ולמנוע פגיעה דומה מצד ארגוני הלהט"בים שהפכו לטעמו את העניין לשיטה:
"בעלי עסקים נתונים לפרוטקשן בגיבוי מערכת המשפט. אין לי הגדרה אחרת לתופעה החמורה הזו של כפיה נגד היהדות והאנושיות הבסיסית." אמר פואה.
"אנו לא נפקיר אותם לדורסנות של ארגוני הלהט"ב. ונפעל ראשית כל לכיסוי הנזקים ולסיוע משפטי לבעלי העסקים שנפגעו,
בנוסף נדאג להקמת קו ייעוץ וסיוע לבעלי עסקים מול הטרור הלהט"בי וכן להפקת חומרי הסברה להגנת עסקים מפני ההתקפה הכלכלית הלהט"בית. המשפחה היהודית - לא תהיה טרף קל ולא נשתוק."
פואה הוסיף: "עם הקמתה של ממשלה חדשה, אנו נדרוש חקיקה שתגן על ערכי המשפחה ועל בעלי עסקים הנאמנים למשפחה היהודית והאנושית."
מאות אנשים כבר פנו לארגון ונרתמו לסייע לבעל העסק שנפגע, וביניהם גם נשיא ישיבת הר המור הרב צבי ישראל טאו שתרם 1000 שקלים לטובת המאבק.