
בצק:
קמח אוסם קטן
200 גר׳ חמאה או מחמאה
2 חלמונים
2 סוכר וניל
3 כפות גדושות סוכר
וללוש לבצק.
לרפד תבנית עגולה 26 או מרובעת ב2/3 מהבצק שיעלה קצת בדפנות,
את השליש הנותר לרפד בתבנית קטנה - זה לפירורים מעל.
לאפות בחום 170 מעלות עד שמזהיב.
בלילת הגבינה:
500 גר׳ גבינה לבנה 5%
2 גביעים שמנת חמוצה
2 סוכר וניל
1/2 כוס סוכר
להקציף בקערת מיקסר -
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס חלב לקצפת יציבה
לצקת ולערבב לבלילת הגבינה
לצקת את כל התערובת על הבצק שאפינו ולפורר את הבצק הקטן במזלג לפירורים ולפזר מעל.
לקרר במקרר לכמה שעות ובתיאבון!