ג'סיקה אבגי
ג'סיקה אבגיצילום: איתי אלתר

והשבוע ב"יוצאות לתרבות" 60 - מתארחות בתוכנית:

ג'סיקה אבגי - זמרת ויוצרת, על המוזיקה ועל הכתיבה, רבקה דומב - "בת קול" על מהי השירה בשבילה ומקריא את "שיר ערש", שרון רוטר - על ההופעה הקרובה, אורלי עבאדי - עדת הראיה על "חליפות", נחמה בריסקמן . - מכינה קוגל אטריות ירושלמי, ופינת פ. שבוע ועוד...

בין, מוזיקה נשית ומעולה עם:

לילך טייב - "ירושלים שבלב" (ק), ג'סיקה אבגי - "אזמרה", "זה השער לה'", עופרי סאלם - "שיעלה האור", שרון רוטר - "תאי הנפש", ריקה רזאל - "שיהיה לי קל . ", פרנצ'סקה - "סולו", חיה קוגן - "תודה".


המתכון של נחמה: קוגל ירושלמי (וואלה)

מוצרים:

  • 2 חבילות אטריות דקות
  • כוס שמן
  • 1.5 כוס סוכר
  • 6 ביצים
  • מלח, פלפל

ההכנה:
מכינים את האטריות כרגיל לפי ההוראות שעל האריזה, מחממים בסיר גדול את השמן, רק כשהם חם להציע את הסוכר, מערב בכף עץ עד שהכר יוצר לקרמל, שופכים בזהירות את האטריות ומערבבים במהירות, מציעים את הביצים, המלח והפלפל ומערבבים.

שופכים לתבנית אפייה גדולה, 180 מעלות, עד שמשחים.

בתיאבון!!!

רוצה להציע לנו אייטים לתכנית? בא לך על שיר מסוים? דברי איתנו:

מייל התוכנית "יוצאות לתרבות": [email protected]

● לינק למשלוח תגובה לוואטסאפ התוכנית