
מצרכים:
1 כוס נס קפה מוכן או כוס שוקו
1 חבילת ביסקוויטים פתי בר
2 קופסאות גבינה לבנה 250 גר׳
1 כוס חלב
1 חבילת אינסטנט פודינג בטעם וניל (5 כפות)
2 שקיות סוכר וניל
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 250 מ"ל
קרם:
100 גר׳ שוקולד מריר, 50 גר׳ חמאה, 4 כפות חלב
הוראות הכנה:
לטבול את הביסקוויטים בשוקו/קפה ולסדר בשתי שכבות על התבנית.
להקציף מיכל שמנת מתוקה, כוס חלב, אינסטנט פודינג ואז להוסיף את הגבינה והסוכר וניל
למרוח את הקרם על התבנית ולהמתין כחצי שעה. להמיס את השוקולד החמאה והחלב ולמרוח על העוגה. לשמור במקרר.
חג שבועות שמח!